Welkom!

Zo’n vijf jaar geleden begon ik mijn blog Delftsrood. In het begin plaatste ik hier vooral recepten. Ik kookte in die tijd nog veel uit kookboeken en plaatste dat recept, met soms wat kleine aanpassingen.

Sinds twee jaar, plaats ik hier ook soms “Shape Boost” blogs. Ik deed met mijn sportschool mee met de Shape Boost challenge, die er op gericht was om een paar kilo af te vallen.

Het laatste jaar plaatste ik nog maar heel weinig. Ik was druk met mijn studie, ik vind het toch lastig om recepten te plaatsen die niet van mezelf zijn en vergeet vaak foto’s te maken en het afvallen ging ook niet helemaal volgens plan.

Waar ik wel wat actiever ben, is op instagram. Daar post ik regelmatig over afvallen, hardlopen en eten, vandaar mijn naam.

Mijn echte naam is trouwens Lieneke. Ik ben 35 jaar, (sinds kort) recovery verpleegkundige, getrouwd en moeder van twee jongens: Aäron (6 jaar) en Robin (2 jaar).

Ik miste het schrijven, maar omdat mijn oude blog een beetje een rommeltje was geworden, wil ik hier graag een nieuwe start maken. Deze blog zal dus wat meer persoonlijk worden en zal over mijn afvalreis/afvalstrijd/health Journey (streep door van welke term je kriebels krijgt) gaan, maar ik ben ook van plan weekoverzichten te plaatsen, eetdagboeken met misschien soms een recept erbij en misschien ook wat over hardlopen. Ik heb er zin in!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s